OFERTA


 
 
Boczek rolowany
wędzonka
Skład:
Boczek bez żeberka, łopatka, izolat białka, soja, przyprawy naturalne, magi, peklosól, wzmacniacz smaku E-621, przeciwutleniacz E-301
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Kiełbasa wakacyjna
średniorozdrobniona
Skład:
Białko roślinne, przyprawy, peklosól, mięso wieprzowe, mięso wołowe, skrobia, antyutleniacz E-301, E-300, wzmacniacz smaku E-621
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Pieczeń łopatkowa z pietruszką
gruborozdrobniona
Skład:
Mięso wieprzowe i wołowe, peklosól, izolat białka sojowego, mączka ziemniaczna, wzmacniacz smaku E-621, przeciwutleniacz E-301
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
 
 
Mielonka tyrolska
drobnorozdrobniona
Skład:
Mięso wieprzowe, peklosól, skrobia, emulsja E407, izolat białka, soja, przyprawy naturalne, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E301
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Pasztetowa wiejska
homogenizowana wędlina podrobowa
Skład:
Mięso z głów wieprzowych, wątroba wieprzowa i wołowa, kasza manna, pieprz naturalny, cebula, sól, majeranek
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Kaszanka
wędlina podrobowa
Skład:
Maski z głów, wieprzowe serca, ozory i skórki, przyprawy naturalne, peklosól, cebula, ziele angielskie, krew, spożywcza kasza jęczmienna
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
 
 
Polędwica drobiowa
wędzonka szynkopodobna
Skład:
mięso odkostnione z kurczaka, wzmacniacz smaku i zapachu E621, przeciwutleniacz E301, białko sojowe, maka ziemniaczana
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Kiełbasa krakowska parzona
gruborozdrobniona
Skład:
Mięso wieprzowe i wołowe, peklosól, izolat białka sojowego, emulsja, mąka ziemniaczana, wzmaczniacz smaku E621, przeciwutleniacz E301
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Polędwica sopocka
wędzonka
Skład:
Schab bez kości, peklosól, wzmacniacz smaku i zapachu E621, przeciwutleniacz E301
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
 
 
Kiełbasa podwawelska
średniorozdrobniona
Skład:
Mięso wieprzowe klasy IIa, IIb, III, peklosól, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E301, izolat białka, przyprawy naturalne, skrobia
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Parówka
kiełbasa homogenizowana
Skład:
Mięso wieprzowe i wołowe, peklosól, tłuszcz drobny, skrobia, E300, E331, E621, izolat białka sojowego, przyprawy naturalne
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Winerka
kiełbasa homogenizowana
Skład:
Mięso wieprzowe i wołowe, peklosól, tłuszcz drobny, skrobia, antyutleniacz E300, stabilizator E331, wzmacniacz smaku E621, izolat białka sojowego, przyprawy naturalne
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
 
 
Kiełbasa wiejska
 
Skład:
Mięso wieprzowe, peklosól, pieprz, czosnek, skrobia, przeciutleniacz E301, wzmacniacz smaku i zapachu E621
Przechowywać w temperaturze 4-8 *C
Polędwica sopocka
wędzonka
Skład:
Schab bez kości, peklosól, wzmacniacz smaku i zapachu E621, przeciwutleniacz E301
Przechowywać w tempraturze 4-8 *C
Szynka wiejska
wędzonka
Skład:
Mięso wieprzowe z szynki, fosforany, peklosól, wzmacniacz smaku E621, przeciwutleniacz E301, izolat bialka, soja, przyprawy naturalne
Przechowywać w tempraturze 4-8 *C
 

Skontaktuj się z nami
pracujemy:
pn.-pt.: 07:00-18:00

sobota: 07:00-13:00

Adres:

Artur Bojarski, Katarzyna Bojarska "AR-TEK"

Ubój i przetwórstwo mięsa sp. jawna

42-230 Koniecpol
ul. Rzeczna 1

E-mail:

biuro@bojarski.com.pl

Telefony

Tel./fax: (34) 3551 225

Tel.: (34) 3552 368

Tel.: (34) 3552 369


Trwa generowanie cennika, proszę czekać